آ
-
آبدانان مهدیزاده، سامان
افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
-
آذریکیا، فاطمه
افزایش مدت زمان ماندگاری نُقل ازطریق اصلاح رطوبت نسبی ظرف نگهداری: مطالعۀ ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 233-246]
-
آرمین، محمد
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
-
آریانفر، اکرم
بهینهیابی سیستمهای حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
-
آکارایی، فرد کولبرن
ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنیهای تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]
-
آنکه، ننومو نکم
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
-
آنیانو، کوماس نگوزیچوکو
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
ا
-
ابراهیم خاصی، رمضان
کاهش ترکیبات ضدتغذیهای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
-
ابراهیمی، امین
اثر کاربرد 1-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
-
ادیب پور، نسیم
اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیلهای اسپورزا در مدل شبیهسازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]
-
ازوها، ساندی لوئیس
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
-
انوار، امیرعلی
استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بستهبندیشدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
-
اورجه، ساناز
تأثیر روشهای استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
-
اوزولوا، فیبین اونوسن
ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنیهای تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]
-
اوکافور، گابریل ایفیانی
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
-
اوکونکو، ویلفرد ایفانیچوکو
بهینهسازی استخراج آنتوسیانین از گل چایترش (Hibiscus sabdariffa) با استفاده از روشهای روششناسی سطح پاسخ (RSM)، مدلسازی جنبشی، انتقال جرم و مطالعههای ترمودینامیکی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 437-450]
-
ای.، ویرامانیپریا
مدلسازی لایۀ نازک و ویژگیهای خشککردن خورشیدی خشککن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی همرفتی اجباری (PV-T) با کمک جمعکنندۀ لولۀ تخلیهشده برای خشککردن برشهای سیبزمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]
ب
-
باخدا، حسین
محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی و آبی بخشهای مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
-
بداقی، حجتاله
اثر کاربرد 1-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
-
براتیان قرقی، زهره
تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساختهشده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحتتأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژلکننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
-
بهرامی، زهره
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
-
بهمنیار، فرشته
بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبهغلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
پ
-
پارسه، سارا
بهینهسازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
پدرام نیا، احمد
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
-
پندیت، انیرانداها بهالچاندارا
تجزیهوتحلیل عملکرد و صرفهجویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
-
پهلوانلو، ابوالفضل
اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیلهای اسپورزا در مدل شبیهسازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]
-
پهلوانلو، ابوالفضل
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم جداشده از میوهها و سبزیهای تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
-
پورعاشوری، پرستو
تأثیر روشهای استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
-
پورعباسقلی، زهرا
جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاههای شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
-
پورفرزاد، امیر
کورکومین بارگذاریشده در هیدروژل تقویتشده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
-
پی، واسانثا کوماری
تأثیر روغن سیاهدانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
ج
-
جانسن، کریستوفر
ارزیابی ترکیبات میکروبی و شیمیایی نوشیدنیهای تخمیری تولیدشده از آجیل ببر (Cyperus esculentus) و چغندر (Beta vulgaris) [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 223-232]
-
جعفر دقیقی، اسما
اثر کاربرد 1-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
-
جعفریان، سارا
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
ح
-
حسنی، مریم
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
-
حسینی، سیده مرضیه
بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبهغلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
-
حسینی، سیدولی
تأثیر روشهای استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
-
حسینی قابوس، سید حسین
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
-
حسینینژاد، مرضیه
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم جداشده از میوهها و سبزیهای تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
-
حسینی نژاد، مرضیه
اثر تنش حرارتی بر مقاومت دو سویه از باسیلهای اسپورزا در مدل شبیهسازی دستگاه گوارش و بررسی خواص پروبیوتیکی آنها [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 29-42]
-
حصاری نژاد، محمدعلی
تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساختهشده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحتتأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژلکننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
-
حق دوست، امیر
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
-
حکیمزاده، وحید
ارزیابی خصوصیات و ویژگیهای سوسیس ماهی قزلآلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]
-
حنیفی واحد، فاطمه
تولید مافین با چربی کاهشیافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
-
حیدری مجد، مجتبی
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
خ
-
خادمیپور، نجمه
محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی و آبی بخشهای مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
-
خلف پور، محمدجواد
بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
-
خوشبخت، راحم
جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاههای شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
د
-
دانش نیا، میلاد
بررسی ویژگیهای فیلم صمغ دانۀ ریحان غنیشده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقرهای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
ر
-
رحمن، علیرضا
تولید مافین با چربی کاهشیافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
-
رشیدی، حسن
ارزیابی خصوصیات و ویژگیهای سوسیس ماهی قزلآلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]
-
رضوی، سید محمدعلی
ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آبپنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
-
رضوی، سید محمدعلی
بررسی اثر کربوکسیمتیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و مدت زمان همزدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
-
رکنی، نوردهر
استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بستهبندیشدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
-
روزبه نصیرایی، لیلا
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
-
رومیانی، لاله
بررسی تغییرات میکروبی، شیمیایی و رنگ برگر ماهی در شرایط مختلف نگهداری با استفاده از شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 67-82]
س
-
سعیدی اصل، محمدرضا
بررسی خصوصیات ضدمیکروبی نانوالیاف گلیادین حاوی اسانس آویشن شیرازی (Zataria multiflora) و اثر آن بر افزایش زمان ماندگاری فیلۀ دودی ماهی سالمون [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 141-154]
-
سونداری، ایآر. اومایل
مدلسازی لایۀ نازک و ویژگیهای خشککردن خورشیدی خشککن خورشیدی ترکیبی فتوولتائیک حرارتی همرفتی اجباری (PV-T) با کمک جمعکنندۀ لولۀ تخلیهشده برای خشککردن برشهای سیبزمینی تیمارنشده [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 319-334]
ش
-
شاکری، مریم سادات
مقایسۀ روشهای استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیلهای پروبیوتیکی، باکتریهای مقاوم به تجزیه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 415-422]
-
شاکری، منیرالسادات
مقایسۀ روشهای استخراج DNA جهت شناسایی لاکتوباسیلهای پروبیوتیکی، باکتریهای مقاوم به تجزیه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 415-422]
-
شجاعی علیآبادی، سعیده
بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبهغلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
-
شریفان، انوشه
محتوای فنولی، فلاونوئیدی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصارههای متانولی و آبی بخشهای مختلف گیاه انزروت و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی عصارۀ صمغ متانولی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 291-302]
-
شعبانپور، بهاره
تأثیر روشهای استخراج پیوسته و مجزا بر بازده و کیفیت پروتئین و کلروفیل استخراجی از ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina Platensis) [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 209-222]
-
شهبازیزاده، سعیده
کورکومین بارگذاریشده در هیدروژل تقویتشده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
-
شهیدی، سیداحمد
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
-
شهیدی نوقابی، مصطفی
کورکومین بارگذاریشده در هیدروژل تقویتشده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
-
شیر خورشیدی، شایسته
بررسی ویژگیهای فیلم صمغ دانۀ ریحان غنیشده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقرهای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
ص
-
صادقی، اقدس
ارزیابی خصوصیات و ویژگیهای سوسیس ماهی قزلآلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]
-
صالحی فر، مانیا
تولید مافین با چربی کاهشیافته با استفاده از ارگانوژل بر پایۀ موم کارنوبا [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 155-168]
-
صباغی، حسن
بهینهسازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
صلاحی، محمّد رضا
ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آبپنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
-
صلاحی، محمّد رضا
بررسی اثر کربوکسیمتیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و مدت زمان همزدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
ط
-
طاهری، فاطمه
اثر کاربرد 1-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
ع
-
عبدالملکی، فرزانه
خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
-
عبدالملکی، فرزانه
بررسی ویژگیهای فیلم صمغ دانۀ ریحان غنیشده با عصارۀ خوشاریزه و اثر نگهدارندۀ آن بر کیفیت ماهی کپور نقرهای [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 397-414]
-
عزیزخانی، مریم
کاهش ترکیبات ضدتغذیهای و اسیدهای چرب آزاد سبوس جو، جوی دوسر و برنج تیمارشده با امواج مایکروویو [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 55-66]
-
عطای صالحی، اسماعیل
ارزیابی خصوصیات و ویژگیهای سوسیس ماهی قزلآلای فراسودمند حاوی پروبیوتیک و جایگزین چربی [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 17-28]
ف
-
فائزیان، علی
تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساختهشده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحتتأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژلکننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
-
فاطیما، صبا
تأثیر روغن سیاهدانه بر خواص فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ماندگاری کیک مرزه [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 367-382]
-
فرهادی، نعیمه
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
ق
-
قانع، مسعود
جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاههای شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
-
قدوسی، حمید بهادر
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم جداشده از میوهها و سبزیهای تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
-
قسیمی حق، زیبا
اثر کاربرد 1-متیلسیکلوپروپن همراه با بستهبندی بر بیان ژنهای مرتبط با اتیلن و حفظ کیفیت ارقام گوجهفرنگی گیلاسی [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 275-290]
-
قنبری، مریم
استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بستهبندیشدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
-
قیامی راد، مهدی
جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاههای شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
ک
-
کابوسی، حامی
جداسازی، شناسایی و تعیین حساسیت ضدمیکروبی آرکوباکتر بوتزلری جداشده از لاشۀ مرغ در کشتارگاههای شهرستان تنکابن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 83-94]
-
کاشانی نژاد، مرتضی
بررسی اثر کربوکسیمتیل سلولز، صمغ دانۀ شاهی، کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و مدت زمان همزدن بر خواص فیزیکی، بافتی و رئولوژیکی خامۀ قنادی شیر شتر [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 335-350]
-
کاله، دهانجی مهادعو
تجزیهوتحلیل عملکرد و صرفهجویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
-
کریمی، محمد
تأثیر آدامسهای زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگها، میکروبها و ویروسها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]
-
کلهر، فاطمه
خواص میکروبیولوژیکی، بیوشیمیایی و ارگانولپتیک دسر لبنی پروبیوتیک تولیدشده از شیر شتر و عصارۀ ریزپوشانی خوشاریزه [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 183-198]
گ
-
گلچین، نگار
بهینهسازی فرمولاسیون پنیر آنالوگ با شیر برنج، دانۀ چیا و روغن فندق با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 423-436]
-
گلستان، لیلا
آمادهسازی نانولیپوزومهای حامل فیکوبیلیپروتئین مستخرج از جلبک قرمز با پوشش پلیمری کیتوزان: ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 109-122]
م
-
محبی، محبت
بهینهسازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
محبی، محبت
ارزیابی اثرات صمغ آگار بر خواص بافتی و رئولوژیکی ژل سرد پرشدۀ امولسیونی ایزولۀ پروتئین آبپنیر [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 257-274]
-
محمدعلمی، بیتا
بهینهیابی سیستمهای حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
-
محمدی ثانی، علی
بهینهیابی سیستمهای حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
-
محمدی مقدم، تکتم
بهینهسازی فرمولاسیون دسر هوادار حاوی کنسانترۀ پروتئین آبپنیر و صمغ زانتان با استفاده از روش سطح پاسخ و بررسی خواص رئولوژیکی و بافتی آن [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 1-16]
-
مشکینی، سعید
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
-
مطلبی، عباسعلی
استفاده از نانوامولسیون اسانس هستۀ انگورقرمز(Vitis vinifera) بهمنظور بهبود شاخصهای شیمیایی، باکتریایی و افزایش زمان ماندگاری فیلۀ مرغ بستهبندیشدۀ تازه در دمای یخچال [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 169-182]
-
مهدی زاده، تورج
اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصارۀ گیاه اناریجه (Froriepia subpinnata) بر مدت زمان ماندگاری فیلۀ ماهی تیلاپیای نیل در دمای یخچال [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 95-108]
-
میرمقتدایی، لیلا
بهبود همبرگر فراسودمند باکمک شبهغلات و مطالعۀ خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی آنها [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 247-256]
ن
-
ناجی طبسی، سارا
بهینهیابی سیستمهای حجم دهندۀ روغن بر پایۀ اینولین، صمغ فارسی و آلژینات با روش سطح پاسخ [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 123-140]
-
ناجی طبسی، سارا
کورکومین بارگذاریشده در هیدروژل تقویتشده با نانوژل برای بهبود کیفیت و خواص بافتی خمیر و نان بربری [دوره 11، شماره 3، 1401، صفحه 303-318]
-
نکته سنج اول، مهسا
ایجاد شرایط بهینه برای تولید باکتریوسین از لاکتیپلانتیباسیلوس پلانتاروم جداشده از میوهها و سبزیهای تخمیری سنتی [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 351-366]
و
-
وقمود، آمول توکارام
تجزیهوتحلیل عملکرد و صرفهجویی در انرژی ظرف پخت بهبودیافته [دوره 11، شماره 4، 1401، صفحه 383-396]
ه
-
همتینژاد، علیاکبر
تأثیر آدامسهای زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگها، میکروبها و ویروسها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]
ی
-
یاوری، الهام
تأثیر آدامسهای زغالی در کاهش غلظت مواد و ترکیبات ناخواسته: رنگها، میکروبها و ویروسها در بزاق [دوره 11، شماره 2، 1401، صفحه 199-208]
-
یگانه زاد، سمیرا
تغییرات خواص حرارتی، بافتی، رنگ و ریزساختار اولئوژل ساختهشده از موم زنبورعسل با روغن هستۀ انگور تحتتأثیر نرخ سردکردن و غلظت اولئوژلکننده [دوره 11، شماره 1، 1401، صفحه 43-54]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد